Sokáig gondolkodtunk azon, hogy vajon mivel csillapítsuk hangosan korgó gyomrunk éhségét. Addig-addig futottuk a köröket, amíg megállapodtunk egy szárnyasmáj rizottóban, mely a nevében az, a valóságban azonban csak félig. Hogyan is lehetséges ez? Úgy, hogy időközben…
2013.02.10. 18:55 Fodri
Szárnyasmáj rizottó
komment · 2 trackback
Címkék: gasztro gasztronómia máj rizottó szárnyasmáj
2013.02.06. 13:30 Fodri
Penne parasztosan
Mint azt már párszor említettem, családom viselkedésében, mentalitásában, és étkezési szokásaiban is igencsak közel áll az olasz néphez. Mi nem igazán tudunk keveset főzni, keveset enni meg pláne nem. Az elmúlt időszakban húst hússal ettünk, nehezebbnél nehezebb ételek…
komment
Címkék: gasztro gasztronómia tészta penne parasztosan
2013.02.04. 17:16 Fodri
Jókai bableves
Imádjuk a magyaros ételeket. Hisz csak magyarnak teremtett minket a Magasságos, nemde? Az echte „ungarische” kaják között is igen előkelő helyen szerepel a bableves. Mi viszonylag ritkán készítjük, viszont annál nagyobb mennyiségben. Lehet egyáltalán keveset főzni…
Ti mondtátok