„Itt a farsang áll a bál!” Ki ne emlékezne az óvodás, kisiskolás éveire, amikor valamilyen szuperhős, múmia, gladiátor, hercegnő vagy épp tikos ügynök bőrébe bújva masírozott szintén beöltözött pajtásai közt? Ilyenkor nem csak a jelmezek garmadája kerül elő, hanem a…
2012.12.02. 19:04 Fodri
Farsangi fánk
komment
Címkék: gasztro gasztronómia fánk kelt tészta farsangi fánk
2012.11.28. 19:30 Fodri
Lyoni máj
Belsőségekből készített ételeket viszonylag ritkán fogyasztunk, akkor is legfőképp máj kerül az asztalra. Az elmúlt alkalmakkor váltakozott a pirított, és a resztelt változat, így ideje volt egy kis színt vinni a májas felhozatalba. Tegyünk hát egy laza kis kiruccanást…
komment
Címkék: gasztro gasztronómia máj lyoni máj sült hagymakarika
2012.11.26. 21:43 FodDom
Spenót, kicsit másképp...
Sziasztok! Apróchef - Fodri nővérkéje vagyok. Mondhatnám, hogy tőlem tanult az öcskös főzni, de nem mondanék teljesen igazat. Mitöbb, mostanában már én kérdezek tőle, ha valamiben nem vagyok biztos. Magamról annyit, hogy vezettem már saját háztartás, jelenleg éppen a…
Ti mondtátok