Sűrűn készítünk zöldséglevest, húslevest, vagy épp csontlevest. Ezek között nem túl sok különbség van, mégis eggyel több, vagy épp kevesebb hozzávalóval már merőben más étel lesz a végeredmény. No és nemcsak hogy sűrűn készítjük ezeket, de igazán szeretjük is őket.…
2014.10.26. 18:39 Fodri
Csontleves
Szólj hozzá!
Címkék: leves gasztro répa gasztronómia zeller gyökér csontleves sertéscsont
2014.10.23. 14:18 Fodri
Tejszínes rakott tészta cukkinivel, gombával, és sonkával
Röstellem, de egészen megfeledkeztem erről az ételről. Pár hete készítettem el, és a fényképezőgépet nyomkodva vettem észre a fényképeket. A nagytakarítás közepette kihasználtam ezt a pár perc szünetet, és megírtam a bejegyzést, mellyel mindenkinek jó pihenést kívánok a…
Szólj hozzá!
Címkék: gasztro gomba gasztronómia sonka sajt tészta cukkini rakott tészta tejszínes rakott tészta sonkás gombás rakott tészta
2014.10.20. 18:18 Fodri
Tejszínes zellerkrémleves
Hosszú idő óta nem ettünk tejszíneset, és ezen a hétvégén mindenképpen valami kímélő, mégis laktató, finom levesre vágytunk. A zellerkrémleves minden kritériumnak megfelelt, a végeredmény pedig egy ínycsiklandó, sűrű, melengető krémleves lett, amelyre a koronát a reszelt…
Ti mondtátok