Mára már eljutottunk oda Törpirivel, hogy viszonylag könnyen kitaláljuk az ebédünket. Ám vacsora, illetve reggeli témakörben még sokszor legyűr minket a tanácstalanság. Na, nem így a múlt héten, amikor is mennyei paradicsomban sült ham and eggs került az asztalunkra! Ez a fogás már önmagában megér egy misét, de dinsztelt paprikával még tovább halmoztuk az élvezeteket. Ne habozzatok, bátran próbáljátok ki ti is!
Természetesen a maradék sonka sem ment veszendőbe! :)
Hozzávalók:
-Paradicsom (jó nagyokat válasszunk)
-Sajt
-Tojás
-Sonka
Mossuk meg a paradicsomokat, majd egy kis kés segítségével vájjuk ki a közepüket. Tegyük a paradicsom aljába az összevágott sonkát, erre következik egy réteg sajt. Ezek után üssük bele a tojást a paradicsomba, sózzuk meg, a tetejére pedig ismét helyezzünk sajtot. Nincs is más dolgunk, mint enyhén olajozott tepsibe téve a kívánt pirulásig sütni ezt a kiadós, isteni, és energiával teli reggelit!
Sonka, sajt, tojás, sajt...nálunk ez volt a sorrend! :)
Bármilyen pékáruval (vagy anélkül) párosítva tökéletes napindító!
Jó étvágyat hozzá!
Ti mondtátok